wiebenikEen ervaren ICT coördinator, office manager en docent, zelfstandig en in teamverband goed functionerend, goede contactuele en organisatorische eigenschappen, leidinggevende kwaliteiten, met een degelijke administratieve achtergrond.

In 1988 ben ik naar Engeland verhuisd en heb daar voor Social Services de registratie van de kinderopvang geautomatiseerd en bijgehouden.

In 1994 ben ik teruggekomen naar Nederland en heb ik een baan gevonden als officemanager bij een groot makelaarskantoor in Amsterdam. Ik werd in die tijd door een bekend opleidingsinstituut gevraagd te onderzoeken hoe het secretariaat van hun opleidingen efficiënter zou kunnen werken. Na mijn rapportage aan de directie ben ik studiebegeleider geworden voor de avondopleidingen. Het overdragen van kennis bleek mij op het lijf geschreven en geïnspireerd door het opleidingsinstituut ben ik in 1998 begonnen computerles te geven aan particulieren en later ook bedrijven.

Sinds 2008 help ik ouderen over hun computerangst heen;  maak ik eenvoudige websites voor vrienden en bekenden en leer ik hen om zelf de website bij te houden in een content management systeem. Daarnaast doe ik de administratie voor kleine zelfstandigen.