Windows 10 is op 29 juli gelanceerd. Het nieuwe besturingssysteem wordt nu onder Windows-gebruikers verspreid. In de aanloop naar 29 juli verscheen er bij veel Windows-gebruikers een vlaggetje rechtsonder in de Taakbalk. Wie op het vlaggetje klikte, kreeg de mogelijkheid Windows 10 te reserveren.

BWindows 10 Upgrademelding lauwe melding

Mensen die op die manier Windows 10 reserveerden, kunnen nu een melding krijgen dat Windows 10 klaarstaat om geïnstalleerd te worden. Er verschijnt dan bij het aanzetten van de pc een blauw venstertje, waarin staat dat Windows 10 voor de computer beschikbaar is.  

Wacht met upgraden

Wij adviseren u nog even te wachten met de upgrade naar Windows 10 tot in elk geval september en om de melding gewoon weg te klikken wanneer u hem krijgt. Het Windows-vlaggetje blijft daarna in beeld staan in de Taakbalk. Wanneer u in september of later wilt upgraden naar Windows 10 kunt u altijd het vlaggetje weer aanklikken en met de installatie beginnen.

Geen vlaggetje

Krijgt u geen melding of hebt u helemaal geen vlaggetje in beeld, maar hebt u wel een recente pc met een legale versie van Windows 7, 8 of 8.1? Dan kunt ook u gewoon kosteloos overstappen naar Windows 10.

[printfriendly]