Wel of niet overstappen naar Windows 10? Wie er nog steeds niet uit is moet haast maken. Overstappen kan nog gratis tot 29 juli 2016. Daarna betaalt u voor de upgrade.

Een nieuwe lente en een nieuw geluid: en ondertussen is Windows 10 al bijna een jaar uit. Weet u het nog? Op 29 juli 2015 werd het nieuwe besturingssysteem van Microsoft op de markt gebracht. Met een gratis upgrade voor alle Windows-gebruikers vanaf versie 7. Maar misschien bent u inmiddels vergeten dat de gratis upgrade op 29 juli 2016 vervalt. Vanaf dat moment kost het geld om over te stappen op Windows 10. Dus voor wie nog steeds twijfelt om over te stappen begint de tijd te dringen. 

Waarom niet overstappen? Windows 7 wordt nog tot januari 2020 ondersteund en Windows 8.1 tot januari 2023. Dus met uw huidige pc of laptop kunt u zonder problemen nog jaren vooruit. De kans is groot dat u daarna toe bent aan een nieuw apparaat. Overstappen naar Windows 10 is dan niet echt nodig. Ziet u op tegen de overstap, laat de upgrade dan gewoon links liggen.