Is je website toe aan een opfrisbeurt? Maar heb je daar geen tijd voor? Wil je zelf kleine wijzigingen aanbrengen?

Je bestaande website omzetten naar WordPress is de ideale en betaalbare manier om je verouderde website nieuw leven in te blazen. Je hebt na het ombouwen een website met een vertrouwde uitstraling maar met alle gebruiksvriendelijkheid en voordelen van WordPress. Een website die weer jaren mee kan.

Waarom je website omzetten naar WordPress?

programmeertaalSteeds vaker willen mensen zelf hun website bijhouden. Dat is begrijpelijk omdat het tijd en geld bespaart. Als je echter geen verstand hebt van programmeertaal is het niet verstandig om in de codes te gaan werken.

Daarom heeft WordPress een Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld dat je zelf goed kunt hanteren. Met een beetje oefening is het voor jou makkelijk webteksten aan te passen zonder de lay-out geweld aan te doen. WordPress heeft als voordeel dat het gratis is en door heel veel mensen over de hele wereld gemaakt en verbeterd wordt. De kans dat het systeem niet meer werkt is zeer klein. Je hoeft niets te downloaden op je computer.

pagina-bijwerken-in-wordpress-640x496Een van de grootste voordelen van WordPress is dat je de website zelf beheert: uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina publiceren – het is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail. Maar… je moet wel even weten hoe het moet. Ik help je daarbij.

Een bijkomend voordeel is dat je de structuur van je website weer eens goed onder de loep neemt.

Ik zal een domeinnaam voor je aanvragen met een hostingpakket bij de webhoster KeurigOnline of je domeinnaam verhuizen. In het DirectAdmin systeem kun je makkelijk eigen e-mailadressen aanmaken () en zelfs doorverwijzen. Ook een backup is snel gemaakt.

Kies daarom voor een eenvoudige website makkelijk te onderhouden en voor niet al teveel geld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel 06 4542 6224