Culturele commissie

De culturele commissie organiseert excursies voor verschillende vormen van kunst en cultuur.


Gastvrouwen

Er zijn altijd twee gastvrouwen aanwezig op de afdelingsavonden. Zij ontvangen nieuwe leden of belangstellenden en geven hen de nodige informatie. De co√∂rdinator voor de gastvrouwen is Ans Jonker.


Kascommissie

De kascommissie controleert jaarlijks de boeken voor de jaarvergadering in februari. De leden worden benoemd voor …. jaar.


Leeskring de Letterzetters

Door de leden van de eerste leeskring worden enkele boeken per jaar gelezen en met elkaar besproken.


Leeskring de Boekenwurmen

Door de leden van de tweede leeskring (opgericht in 2020) worden enkele boeken per jaar gelezen en met elkaar besproken.


Lief en Leed

Wanneer de Lief en Leed dames bericht ontvangen dat een lid ziek is of om een andere reden behoefte heeft aan contact, wordt een afspraak gemaakt en een bezoekje gebracht.


Redactie

Website, nieuwsbrief en jaarboekje.


Reiscommissie

De reiscommissie organiseert een jaarlijks reisje en diverse uitstapjes.


Sprekers

 


Tuinclub de Hofdames

De tuinclub wil je graag kennis laten maken met de diverse aspecten van de hobby tuinieren. Dat doen we door middel van workshops, lezingen en excursies. Om lid te worden van de Hofdames hoef je geen grote tuin te hebben en geen verstand van planten en bloemen. Wij zijn gewoon een enthousiaste groep met dezelfde interesse en respect voor alles wat groeit en bloeit. Meer weten? Neem gerust contact op!